Mommyhelp Hogyan használd?

Regisztrálj!

Regisztrálj!

Regisztráció után tudsz keresgélni a közeledben élő szimpatikus családok között, hogy megiskerkedhessetek egymással és később egymás segítségére legyetek gyermekeitek felvigyázásában. Ezen kívül megtalálhatod a legmegfelelőbb szakembert, vállalkozást vagy eseményt.  Regisztrációt követően e-mailt küldünk, az ebben lévő linkre kattintva tudod jelentkezésed megerősíteni.

A családok számára a Mommyhelp szolgáltatásai ingyenesek. Itt regisztrálhatsz családként! 

Itt Szolgáltatóként! Itt pedig Cégként!

Ismerkedj!

Ismerkedj!

 

A Mommyhelp segít rátalálni hozzád hasonló édesanyákra, akikkel szervezhettek közös programokat, a bizalom kialakulásával pedig kölcsönösen vigyázhattok egymás gyermekeire. Vagy éppen segíthettek egymásnak a gyerekek napi logisztikájának megosztásával, ha közel laktok egymáshoz.
Lehet, hogy már vannak ismerőseid az oldalon, mint régi osztálytársak és barátok, akiktől elsodort az élet. Meghívhatod a Mommyhelpre gyermeked ovis- vagy iskolatársait, munkatársaidat vagy akár szomszédodat, akikről nem is tudtad eddig, hogy szívesen osztozna gyermekeitek felvigyázásában.

A regisztráció után elérhető alkalmazás nagy mértékben leegyszerűsíti nektek a szervezés folyamatát. Nem kell szivességet kérned, ha szükséged van valaki aki vigyáz gyermekedre néha egy pár órát, itt néhány kattintással jelezheted a kérést csoportodban azoknak a szülőknek, akiknek természetes, hogy segítitek egymást.

 

Alkoss csoportot!

Alkoss csoportot!

Vedd fel a kapcsolatot a szimpatikus anyukákkal az Mommyhelp chaten és indulhat a csoport megalkotása. Adjatok nevet magatoknak és bővítsétek a kört. Beszéljetek meg egy játszóterezést vagy kávézást a számotokra szimpatikus családdal. Ha megvan az összhang, máris van egy újabb tagja a bizalmi körödnek. 
Készítsetek saját szabályzatot, ami tartalmazza mindazt a keretrendszert, amiben közösen megegyeztek az esetleges félreértések elkerülése érdekében!

Hívd meg ismerőseidet!

Hívd meg ismerőseidet!

Hívd meg ismerőseidet! Nekik is szükségük lehet segítségre, később akár egy csoport tagjai lehettek, akik szívesen vigyáznak egymás gyermekeire, amikor a másik szülőnek dolga van.

Pontozás

Pontozás

Profilodban megjelenik az alapadatok mellett, hogy hányszor vigyáztál fel és hányszor vettél igénybe felvigyázást. A felvigyázások számának kalkulációja automatikusan történik, nem kell időt töltened adminisztrációval. A pontozás célja a kölcsönösség fenttartása.

 

Indulhat a felvigyázás

Indulhat a felvigyázás

Ha felvigyázóra van szükséged, hozz létre csoportotok naptárában egy eseményt, ami tartalmazza, hogy mikor, meddig és hány gyerekhez szeretnél felvigyázót találni.
Ha otthon vagy saját gyermekeddel és szívesen fogadtok játszópajtást, akkor jelezd, hogy vállalsz gyermekfelvigyázást. Csoportod tagjai nagyon hálásak lesznek a felajánlott segítségért. Egymás kéréseire egy kattintással tudtok jelentkezni.
A kérések és felajánlások automatikusan megjelennek csoportod üzenőfalán is, ahol üzeneteket tudtok váltani a bejegyzések alatt. Ezeket a csoportod tagjai láthatják csak.
A felvigyázás kéréseid, felajánlásaid és a megbeszélt felvigyázások időpontjai visszakereshetőek a csoportban lévő „Felvigyázásaim” menüpontban.

Regisztrálj!

Regisztrálj!

Ahhoz, hogy Szolgáltatóként a Mommyhelpet használó családok megtaláljanak, regisztrálj, töltsd ki adatlapodat, mely után a családok felvehetik Veled a kapcsolatot. Felajánlhatsz időpontokat naptáradban egyéni vagy csoportos szolgáltatásodhoz, amely lefoglalható a családok által. A családok a megfelelő szűrők beállításával tudnak megtalálni Téged, ezért javasolt, hogy minél több információt adj meg magadról.

Milyen szakemberek tudnak regisztrálni?

- bébiszitter/pótnagyi
- magántanár
- gyógypedagógus
- takarító
- kertész
- kozmetikus
- manikűrös
- fodrász
- masszőr
- kisállatfelvigyázó
- idősgondozó
 

Csoportos óraadás szervezésére is van lehetőséged. Az órák árképzése rajtatok áll, a Mommyhelp csak a közvetítésben segít Nektek.

Profilodat facebook csoportunkban való megosztására is van lehetőség, ezzel segítve, hogy minél több család elérhessen. 

Regisztrálj itt: www.mommyhelp.hu/szolgaltatoknak

Válassz előfizetést

Válassz előfizetést

A Szolgáltatók ingyen regisztrálhatnak 2020.06.01-ig.


Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb előfizetési csomagot, és máris fogadhatod a leendő ügyfeleid hívásait. Előfizethetsz egy hónapra is, ha szeretnéd kipróbálni a rendszert, ha pedig hosszabb távra szeretnél a Mommyhelp tagja lenni, előnyösebb feltételekkel teheted ezt meg. 

Előfizetési csomagok:

1 havi: 2490Ft
3 havi: 5990 Ft
6 havi: 9990 Ft


Regisztráció után megoszthatod a profilodat facebookon is, így elérve olyan családokat is, akik még nem tagjai a MommyHelpnek.
Lehetőség van bemutatkozni a facebook oldalunkon is. Ha szeretnéd, kérlek írj nekünk a www.facebook.com/www.mommyhelp.hu oldalon messenger üzenetben!
 

 

Reklámfelület
(részletes útmutató itt)

Cégek, események megjelenése

Cégek, események megjelenése

A szolgáltatás 2020. június 1-ig ingyen használható!

Regisztrálj és töltsd ki profilod vállalkozásod adataival, weboldalad címével vagy online vidóid linkjével, hogy a Mommyhelpre látogató családok felfigyeljenek vállalkozásodra, tevékenységedre! A járványügyi helyzet miatt javasolt kiemelni a vállalkozás online szolgáltatásait.

A regisztrált cégek a főoldali bannerekben jelennek meg váltakozva, így az oldalra érkező látogatók megismerhetik vállalkozásod. Fontos, hogy csak az a cég jelenik meg a főoldalon, aki regisztráció során feltölti a megfelelő méretű banner képeket is.

Regisztrálj itt: www.mommyhelp.hu/reklamfelulet

Előfizetési csomagok:
1 havi: 12900 Ft
3 havi: 25800 Ft
6 havi: 51600 Ft

Előfizetés tartalma:
- Alkalmazásban lévő banner sávokban való megjelenés, amelyről a hirdető honlapjára navigáljuk az érdeklődőt. Felváltva jelennek meg a regisztrált hirdetők a bannerekben.
- Keresőben való megjelenés
- Cég bemutatása Facebook oldalunkon
Állandó banner megjelenés igénye esetén keress minket e-mailben: ugyfelszolgalat@mommyhelp.hu
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat