Mommyhelp Családoknak

Kik lesznek segítségedre a Mommyhelp oldalon?


Hasonló cipőben járó családok

Hasonló cipőben járó családok

Itt találkozhatsz olyan Anyukákkal, akik szívesen ismerkednének, barátkoznának más kisgyermekes családokkal, vállalnák gyermeked felvigyázását és bíznák rád saját gyermeküket, amikor szükségük lenne egy megbízható ismerősre. Az oldalon ingyenes regisztrációt követően az Anyukákkal néhány fős csoportot alkotva szervezhettek közös programot, vigyázhattok egymás gyerekeire, amikor a másiknak jól jön egy kis segítség, ha olyan elintéznivalója van, amit gyermeke nélül tud megoldani, vagy éppen párjával szeretne néhány órára kimozdulni.

Megismerkedhetsz a környékeden élő kisgyermekes családokkal, akikkel néhány személyes találkozó után együttműködhettek. Meghívhatod gyermeked osztálytársainak szüleit, szomszédaid, munkatársaid, akikkel eddig nem gondoltatok arra, hogy ilyen módon is találhattok egy megbízható gyermekfelvigyázót.

A felvigyázások leszervezését elvégzi helyettetek a Mommyhelp. A regisztrációval elérhető alkalmazásban csoportod üzenőfala, naptára, és chat funkció teszi lehetővé, hogy másodpercek alatt megszervezzétek a felvigyázásokat. Atlátható lesz, hogy ki, mikor ér rá közös játszásra, mikor lenne igénye felvigyázásra vagy ajánlja fel, hogy vigyáz gyermekedre.

Én vigyázok a Te gyermekedre, Te vigyázol az én gyermekemre.
Szabadidőt és barátokat kapunk cserébe!
 

Szerető kutya- és cica gazdik

Szerető kutya- és cica gazdik

Néha elutaznál pár napra, de nincs szíved itthon hagyni imádott házi kedvencedet? Itt találkozhatsz olyanokkal, akik szívesen segítenek neked felvigyázásban, cserében pedig legközelebb Te gondoskodsz a kis kedvencéről.

Szolgáltatók, akik segíthetnek

Szolgáltatók, akik segíthetnek

Hatékonyan keresgélhetsz rendszerünkben a megfelelő szűrők beállításával bébiszittert, pótnagyit, magántanárt, takarítónőt, manikűröst, kozmetikust, masszőrt, edzőt, idősgondozót vagy kisállat felvigyázót.
Mivel ezek bizalmi dolgok és nagyon átgondoljuk, hogy kit engedünk be a privát életünkbe, ezért a vállalkozók munkájának igénybevételét követően értékelésre kérünk Téged. A véleményeddel segíteni tudod a többi Anyukát is, hiszen sokkal könnyebb úgy profi segítőt találni gyermekünk mellé vagy saját magunknak, ha mások elégedett véleménnyel vannak róla.

Intézmények, cégek

Intézmények, cégek

Könnyedén megtalálod itt gyermeked számára a magán bölcsődéket, iskolákat, nyári tábor lehetőségeket, játszóházakat, nyelviskolákat, gyermekbarát rendezvényeket, vagy rábukkanhatsz egy megbízható takarító cég szuper ajánlatára.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! Bár csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, annál nagyobb eséllyel találsz hozzád hasonló családokra, minél több infomrációt adsz meg magadról.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! A további mezők kitöltése ajánlott a rendszer teljeskörű használatához! Bár csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, annál nagyobb eséllyel találsz hozzád hasonló családokra, minél több infomrációt adsz meg magadról.

*Az alábbi mezők kitöltése ajánlott a rendszer teljeskörű használatához!

Feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb infókért!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat