Mommyhelp Gyereknevelés segítség nélkül? Mutatjuk, hogyan lehet könnyebb!
Gyereknevelés segítség nélkül? Mutatjuk, hogyan lehet könnyebb!

Gyereknevelés segítség nélkül? Mutatjuk, hogyan lehet könnyebb!

2020 szeptember 10.

Szülőként megtapasztaljuk, hogy milyen nehéz egy családanyának egyszerre ellátni a gyerekekkel és háztartással kapcsolatos teendőket, munkahelyi feladatokat, összefogni a családot és mindemellett időt fordítani magunkra és párkapcsolatunkra.

A MommyHelp oldalon azok a szülők ismerkedhetnek meg egymással, akiknek nehézséget okoz, hogy időnként gyerekeik mellé egy megbízható személyt találjanak, ha el kell intézniük valamit gyerek nélkül, esetleg túlóráznak és nehéz megoldani, hogy időben eljussanak gyermekeikért iskolába, óvodába. Vagy éppen anya és apa szeretne egy kis időt kettesben tölteni.

Sajnos kevesen tudhatnak maguk mellett olyan nagyszülőket, akik ilyenkor segítségükre lehetnének, akár a fizikai távolság miatt, akár azért, mert a nagyszülők is még aktívan dolgoznak. Bébiszittert alkalmazni pedig nem minden családnak van anyagi lehetősége.

Nem Te vagy az egyetlen ebben a cipőben!

A MommyHelp ahhoz nyújt segítséget, hogy az édesanyák megtalálják a környékükön élő hasonló cipőben járó sorstársaikat, más anyukákat, akik szívesen barátkoznának, szerveznének közös programot, egymás segítségére lennének szükség esetén. Néhány személyes találkozás után pedig, ha megvan az összhang a felnőttek és gyerekek között is, akkor egymás bébiszitterei lehetnek, kölcsönösen, ingyen.

Az oldal egy könnyen kezelhető, átlátható felületet nyújt a gyerekek felvigyázásának leszervezésére. Ez azért fontos, mert a cél, hogy több, hogy ilyen család képezzen idővel egy kis közösséget, amikor a kapcsolattartás már sokkal gördülékenyebb egy online szervező felület használatával.
Többek között a csoportnak közös naptára és üzenőfala van, ahol jelezhetik a szülők, ha felvigyázóra van szükségük egy adott időpontban, de azt is, ha éppen egy este szívesen fogadják a gyerekeket egy pizsama partyra, amíg a többi szülő lazít egyet.

Családokat kiszolgáló szakemberek egy helyen!

Ezen kívül a MommyHelp a családokat kiszolgáló szakembereknek ad lehetőséget a megjelenésre, mint például hivatásos bébiszitter, takarító, vagy éppen házhoz érkező fodrász, kozmetikus, ha az édesanya nem tud elszabadulni otthonról a gyerekek mellől.
Magántanár, fejlesztőpedagógus, kertész és sok más szakember számára van lehetőség, hogy könnyebben elérjék a családokat, akik pedig szívesen alkalmaznak már pozitív értékeléssel rendelkező szakembert.

Szóval, ha anyaként azt érzed, sokszor nincs időd semmire, el vagy úszva a teendőkkel, nincs, aki vigyázzon a gyerekeidre, látogass el a MommyHelp oldalra és ajánld ezt más családoknak is.

Találd meg azokat az anyukákat, akiknek szintén jól jön egy kis segítség és legyetek egymás bébiszitterei! 

www.mommyhelp.hu
www.facebook.com/www.mommyhelp.hu

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat