Mommyhelp Én vigyázok a Te gyerekedre, Te vigyázol az én gyerekemre
Én vigyázok a Te gyerekedre, Te vigyázol az én gyerekemre

Én vigyázok a Te gyerekedre, Te vigyázol az én gyerekemre

2020 április 15.

Nehéz a home office, tanulás a gyerekkel, a kicsi lefoglalása, háztartási teendők egyszerre? Csemetédnek hiányzik a gyerek társaság? Mutatok egy lehetséges megoldást, amivel szusszanhatsz egy picit.

A MommyHelp eredetileg azért jött létre, hogy az egy környéken lakó és/ hasonló érdeklődésű családok egymásra találjanak, közös programokat szervezhessenek és a kellő bizalom kialakulása után kölcsönösen vigyázzanak egymás gyermekeire. Ehhez nyújt ismerkedési lehetőséget és szervezési felületet az alkalmazás.

Jelenleg a körülményekre való tekintettel online tudunk ismerkedni és kooperálni mi, szülők, hogy egy picivel mindenkinek könnyebbek lehessenek a mindennapok. 

Csatlakozz Te is a #cseregyerekfelügyelet kezdeményezéshez a www.mommyhelp.hu oldalon, ahol összefogunk és felváltva foglalkoztatjuk hasonló korú gyerekeinket online, videóhivás segítségével. Így is tudunk mondókázni, tornázni, mesét olvasni egymásnak a saját mesetárunkból, ami újdonság lehet a többi gyermeknek.


Ha 5 szülő alkot egy csoportot, akkor minden héten egyszer kerül rád a sor, amikor a saját gyermeked mellett a többi kispajtást is szórakoztatod. A kicsik örülni fognak az új barátoknak, és alig várják majd a napi online találkákat.
A hét többi napjain pedig kapsz egy-egy szabad órát, amikor a másik szülő foglalkozik a gyerekekkel, te pedig utolérheted magad az elmaradt munkával, vagy éppen jöhet a jóga, hogy feltöltődj a nap hátralévő részére. :)

Nézd meg az erről szóló rövid videót, akár gyermekeddel együtt, ő is élvezni fogja a színes, animált tartalmat.

Regisztrálj most egy perc alatt és ismerkedhetsz is szimptaikus anyukákkal/apukákkal, akikkel összefoghattok! A mommyhelpen azt is láthatod, kik azok a szülők, akiknek hasonló korú gyerekei vannak, mint neked, ezzel könnyebbé téve az ismerkedést. 

www.mommyhelp.hu/csaladoknak

Kövess minket a facebook oldalon, hogy értesülj a Mommyhelp friss tartalmairól, híreiről, ami segíthet átvészelni ezt a nehéz időszakot:
www.facebook.com/www.mommyhelp.hu

Ha az instagramot szereted jobban:
www.instagram.com/mommyhelp_hun

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat