Mommyhelp Blog

Gyereknevelés segítség nélkül? Mutatjuk, hogyan lehet könnyebb!

2020.szeptember.10

Szülőként megtapasztaljuk, hogy milyen nehéz egy családanyának egyszerre ellátni a gyerekekkel és háztartással kapcsolatos teendőket, munkahelyi feladatokat, összefogni a családot és mindemellett időt fordítani magunkra és párkapcsolatunkra.

Hivatásos fotós felkérése a kamerás mobilok világában?

2020.július.10

Manapság mindennapossá vált, hogy mobiltelefonunkkal, ami mindig nálunk van, rengeteg képet készítünk. Az elkészült képek gyakran közösségi oldalakra kerülnek, bemutatva egy-egy személyt, családi eseményt.

Megbízható bébiszittert keresel?

2020.június.15

Sok elvárásunk van egy bébiszitterrel kapcsolatban. Első és legfontosabb, hogy megbízható legyen és a gyermekünk kedvelje annyira, hogy szívesen maradjon vele. De nem hátrány az sem, ha nem terheli meg túlságosan a pénztárcánkat.

Élet a gyerek után

2020.május.27

Visszacsengenek a fülembe a mai napig egy barátnőm szavai, miután a kislányom, Léna megszületett. „Gratulálok! De ugye nem 3 év múlva találkozunk legközelebb.” Elmosolyodtam, nem tudtam, viccel-e. Nem viccelt.

Várandósnak lenni Covid idején

2020.május.13

Miután már egy-két hete tartott a karantén a koronavírus miatt, kicsit sajnáltam magam, hogy két kisgyerekkel összezárva nehézre fordult a sorsom… Aztán eszembe jutott, hogy milyen lehet ebben az időszakban gyermeket várni. Rájöttem, hogy nem irigylem azo

Én vigyázok a Te gyerekedre, Te vigyázol az én gyerekemre

2020.április.15

Nehéz a home office, tanulás a gyerekkel, a kicsi lefoglalása, háztartási teendők egyszerre? Csemetédnek hiányzik a gyerek társaság? Mutatok egy lehetséges megoldást, amivel szusszanhatsz egy picit.

Karantén kisbabával

2020.április.15

Bevallom őszintén, amikor a kormány kihirdette a kijárási korlátozást és elkezdett folyni a csapból a #MARADJOTTHON és #VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA szlogen az futott át az agyamon jó oké, eddig is itthon voltam nekem ez kisujjból fog menni.

Egy weboldal megmutatja, mit főzz abból, ami a hűtődben van

2020.április.8

Elképzelhető, hogy idén megéljük a valaha volt/lesz leghosszabb iskolai, óvodai szünetet, amihez minden kisgyermekes szülő felkötheti azt a bizonyost.

Élő webkamerával a világ legszebb állatkertjeiben

2020.március.31

Itt a tavasz, lassan talán az időjárás is rájön erre, és kezdődhetne a kirándulás szezon. Sok kisgyermek vágyakozik ilyenkor állatkertbe. Sajnos most az állatparkok kapui is zárva vannak, a lakóival való személyes találkozásra még várunk kell még picit.

Húsvéti készülődés gyerekekkel

2020.március.30

Mindjárt itt a húsvét, és bár személyesen idén nem locsolkodunk, de vidáman tölthetjük az előkészületeket és az ünnepet is. Hoztunk pár ötletet, ami segíthet húsvéti hangulatot varázsolni és mókásan eltölteni az időt.

Bemutatkozik a Mommyhelp

2020.március.21

Bemutatkozik a Mommyhelp - egy új online szolgáltatás a kisgyerekes családok életének megkönnyítésére

Az elvárások és a valóság két év után 2. rész

2020.február.26

Sokat gondolkodtam, hogy mi lesz a jó döntés, és úgy határoztam, hogy mielőtt ezt meghozom, bemegyek a munkahelyemre és beszélgetek kicsit a régi kollégákkal. Hátha azzal, hogy megcsap a munkahelyi környezet szele, biztosabb leszek az irányban.

Az elvárások és a valóság két év után 1. rész

2020.február.26

Lassan eltelik 2 év és úgy érzed elfáradtál? Boldogságot vár a környezeted, akár még a párod is, és nem igazán értik, mi bajod. A legnagyobb vágyad teljesült, a választott férfitól, a számodra legtökéletesebb apa-jelenségtől egy gyönyörű gyermeked születe

Fitt-Zóna

2020.február.10

Világrajött… ! Egy vágyad várakozáson felül teljesült, és most itt van veled. Megszokod, hogy eszik, alszik, mit hogyan mosol, pakolsz, mi a napi rutinotok.

Anya-álom, avagy itt a fodrászom??!

2020.február.3

Mindannyian megszokunk egy tempót az életünkben, megvan az ütemezés a fodrászhoz, a kozmetikába, a manikűröshöz, vagy ha nincs is, amikor szükségét érezzük, bejelentkezünk és megyünk.

Mártír, robot, házisárkány - Neked is vannak ilyen napjaid?

2019.december.12

Van egy álmom. Körülbelül kilenc éve dédelgetem, mióta az első gyerekem megszületett. Ez az álom egy tökéletesen kitakarított és rendezett otthon. Egy olyan munkahely, ahonnan fixen fél négykor el tudok indulni a gyerekekért.

Oktató-Zóna

2019.október.29

Nem tudsz franciául? A szolfézs okoz nehézséget? Nagyon rég voltak a matek órák, a történelmi évszámoknak is csak a jelentősebb dátumai állnak rajtvonalon a fejünkben.

Takarító-Zóna nálunk

2019.október.25

A házimunka egy soha véget nem érő feladat, ezt minden nő tudja. Akinek kisgyereke, nagy gyereke, több gyereke van, vagy dolgozik, netán lebetegszik, méginkább tudja ezt.

Bébiszitter ebben a világban?

2019.október.25

A bébiszitterek keresésénél a legfontosabb szempontok a bizalom, a megbízhatóság, a rugalmasság, valamint az ár. Van ezeknek megfelelő személy a mai világban?

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat